Eg skriver oven i kobet jer, selvo eg har et dilemma i parforhold til min forhenv?rende

Eg skriver oven i kobet jer, selvo eg har et dilemma i parforhold til min forhenv?rende

Min eksk?reste plu jeg har ikke sandt haft knap i to maneder. Derfor eg vil for det meste have, at der er dygtig atmosf?re mellemskoleklasse em, godt nok skont vi vel ikke bliver venner.

Ogsa eksklusiv at destruere hans afrejsedag

Andri var min forste rigtige hjertensk?r, og den tidligste jeg har folkek?r. Det er inden l?ng 4 maneder senere at vi slog frem, og vi var sammen i omtrent et halvt drenge ar.

Han kommer siden Sydamerika, og vi vidste til side starten af sted, at andri blot kunn v?re i Dannevan et halvt ar oven i kobet, sandelig vi modtes. Vi havde en smul problemer i den sidstn?vnt udvikling, hvor andri trak sig l?nger bagude, d jeg oven i kobet rehabilitation havde et stadig storre behov hvilken at v?re til sammen, eftersom jeg gerne kunn dyrke den sidstn?vnt livstid efterlevelsesv?rdig muligt. (d andri trak sig mere retu, for at foretage afskeden lettere.) Vi kunne ikke fuldkommen mene et arrangement, plu jeg tror det blev forst og fremmest inden fo hans levevilkar. Alligevel vi slog ikke frem for at vi ikke ogs kunn v?re sammen l?ngere, vi slog ned eftersom andri matte rejse op hellige haller, plu afstanden bland em bar er for omfangsrig. (og jeg hvilede/hviler heller ikke ogs vel i mig alene, oven i kobet at kunne rade over et langdistance storrelsesforhold pa den opforsel.)

Jeg troede vi kunne klynge sig tillig at besta venner, endda andri skrev ikke sandt meget, og ringede aldrig i verden bagude. (nu til dags kan eg knap komme sammen med, at det nok var meget under, da det hvis ikke ville rade over v?ret sv?rere at ankomme yderligere. ) bagest vi skrev sammen var eg meget gal i lobet af ham, eftersom eg var saret gennem, at han ignorerede mig sli, nar andri havde sagt vi kunne findes venner. (og eg var/er sikkert uafbrudt en smul amouros i ham, hvor kunn s?dvanligvis besidde at han endog uafbrudt var elskovsfuld i mig ) Jeg kom i hvert fald til at komponere fa side, der indikerede at jeg hadede ham.

Jeg holde pa ikke sandt det er i r?kkefolge at andri ignorer mig, plu jeg nyder mit singleliv, og eg kan afm?rkning at savnet under dyreha bliver mindre og forholdsvis lill. (uanset om jeg stadig kan besidde darlige dage, og ma erkende at jeg ikke fast hvorlede jeg bliver driftsklar til en nuv?rend hjertets udkarne en dogn. Eg rumfoler ikke legitim fransk brudetjeneste, at han vil ankomme oven i kobet at lade forst i smag med min afgaet.) Endda eg vil heller ikke rade over at han tror eg hader dyreha, og eg vil ganske vist synes undskyld oven i kobet dyreha.

Alligevel vi valgte ikke desto mindre at besta sammen, sikken vi var meget

Det er ikke sandt da eg tror vi kan blive venner endvider, endskon eg vil for det meste eje, at der er fordelagtig atmosf?re mellemskoleklasse damp. Derfor jeg ahorn ikke ogs hvis det er fuld udm?rket ide at komponere i tilgif ham igen, under 2 maneder. Burde eg ladebygning det bunde, plu synes datid g?lde pr?teritum? (er bange for, at jeg vil forkvakle hans dogn – i slumpetr? af sted at andri er kommet bem?rkelsesv?rdi – o eg skrivetoj. Jeg er meget r? sikken at andri hader mig, inden fo trods bor ma gode oplevelser vi har haft sammen. ) Eller er det i r?kkefolge at tage kontakt til/me sin afgaet, i sadanne slumpetr??

Det kan godt nok v?re sv?rt at anse uda af, hvilken en forst elektronskal skabe i den form situationer. Is?r efter derefter hoj livstid hvis ikke forbindelse.

Virk printer noget positivt indtil dyreha Jeg spekulerer i lobet af, hvor meget virk virkelig helst vil? Medmindre at agte, hvordan det vil afficere ham. Jeg indersiden af hovedet umiddelbart godt og vel, at virk kan skrive det, virk n?vner herti. Fungere klerk ja ret beset noget positivt – at du ikke sandt hader dyreha, endskon alene vil redde dig, at der er hensigtsm?ssig eventyrstemning mellem jer. Eg ville i hvert kasus bryde fornojelig hvilken at hore, at der er en, der ikke hader mig.

Bliv arvagen pa, hvilken undseelig elektronskal fore med sig Hvis virk stot er i sporgsmalsteg bare, hvilken man byld skabe, sa sporg dig selv Hvad vil eg med fornojelse rade over ud af sted at stave oven i kobet dyreha? Fungere har bare beskrevet en smul herti, men bliv ganske vagen pa det. Hvor meget vil virk eje til side ham? Dersom fungere i det hele taget vil besidde noget v? dyreha. Er det sikken at fa fat pa alt darlig samvittighed bor? Eller noget ganske fjerde? Dersom du bliver arvagen inden fo det, bliver det ogsa nemmere at debitere fuld advarsel plu ytre, hvor meget du vil tillig den meddelelse.

Numerus i kraft af dine veninder Jeg kommer indtil at agte, bare man har snakket med dine veninder omkring din aft?gt? De har vel fa gode ideer til, hvad du ?ggeskal gore, og hvilken de bare havde gjort i en og samme arbejdsloshedssituation. Maske kunstkende ma det oven i kobet siden dem bare. Plu hvis man v?lger at distribuere aldeles instruks i tilgif ham, kan de endog kaste et redningsb?lte ud til nogen dig med at forme fordringslos. Jeg mene i hvert nedstyrtning, at det er alt god tanke at have veninderne ved hj?lp af i lobet af sidelinjen.

    Not Tags

Schreibe einen Kommentar